Vraagstukken waar wij u zoal mee van dienst kunnen zijn betreffen de gebieden:

Personeel

De juiste mensen op de juiste plek.  Hoe houdt u uw medewerkers gemotiveerd? Hoe gaat u om met een re-integrerende collega? Welke vragen stelt u in een functioneringsgesprek? Tevens kunnen wij arbeidsovereenkomsten voor u opstellen en u op al deze gebieden adviseren. Onze HR-adviseurs voorzien u van handvatten voor een optimale relatie met uw personeel.

 

Salarisadministratie

Het verzorgen van een juiste loonadministratie is een noodzakelijk maar ingewikkeld karwei. Wij kunnen voor u de algehele loonadministratie alsmede de aangiften loonheffingen verzorgen. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook de contacten met externe instanties (o.a. belastingdienst, UWV en pensioenmaatschappij) onderhouden. Wij zijn bekend met vele CAO's, o.a. Transport en Logistiek, Bouw, Uitzendbranche en vele anderen.

 

Verzuim

Iemand die ‘ziek’ is, is niet per definitie arbeidsongeschikt. Verzuim hoeft niet altijd medisch opgelost te worden. Onze focus ligt op aandacht, gedrag en mentaliteit. Wij zien het als ons primaire doel om in ieder verzuimdossier het hoogst haalbare resultaat voor onze klant neer te zetten.  Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

 

Interim werkzaamheden

U vindt het belangrijk dat uw salarisadministratie en fiscale aangiftes goed, actueel en accuraat zijn. Goede cijfers zijn immers de basis van succesvol ondernemen. Wellicht heeft u hier al iemand voor in dienst genomen.

Maar wat als uw administratieve kracht (langdurig) ziek wordt? Of als uw bedrijf groeit en u geen tijd en mogelijkheid ziet om op korte termijn iemand aan te nemen? U wilt dan graag dat uw cijfers goed blijven en behandeld worden door ervaren en professionele krachten. Wij kunnen op zeer korte termijn bij u inspringen om uw zaken op orde te houden.

 

Loonbelasting

Hoe past u de fiscale wetten toe binnen uw onderneming? Welke risico’s loopt u? Hoe kunt u besparen op het gebied van loonheffingen?

 

Werkkostenregeling

Vanaf januari 2015 geldt een nieuwe werkkostenregeling (WKR). Dit gaat over de onbelaste vergoedingen en/of verstrekkingen aan uw werknemers, zoals maaltijden, kerstpakketten of bedrijfsfiets. Hoe kunt u als werkgever optimaal gebruik maken van deze WKR?

 

Subsidies

Geeft u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans binnen uw bedrijf? Bent u een erkend leerbedrijf? Voor u als werkgever zijn er verschillende kortingen waarvan u gebruik kunt maken. Laat deze financiële tegemoetkomingen niet liggen door onwetendheid!

 

Dus… zoekt u een personeelsadministrateur, loonadministrateur of casemanager met hart voor uw zaak? Maak dan een afspraak. Wij leren u graag kennen! Bel 06-41703098 of stuur ons een e-mail.